Acties

Koop een stoel voor een goed doel

Om geld in te zamelen voor goede doelen, organiseert Stichting 'Vrienden van Dichtbij' (maximaal één keer per jaar) de actie 'Koop een stoel voor een goed doel' in Alphen a/d Rijn. Voor deze actie koop je symbolisch met je gezelschap een stoel aan een tafel in één van de deelnemende restaurants. Er wordt voor deze actie samengewerkt met een aantal restaurants in Alphen a/d Rijn. Hier krijg je de keuze uit verschillende menu's, en vanaf dat moment kan het feest beginnen! Koop een stoel is namelijk niet zomaar een avond uit eten, de avond zit ook nog eens barstensvol met muzikanten die alle restaurants afgaan om er een feestje te bouwen!
Koop dus een stoel, neem je vrienden mee, geniet, en draag ook nog eens je steentje bij voor het goede doel!

De volgende Koop een stoel voor een goed doel vindt plaats op 12 december 2018.Wellicht ben jij in je directe omgeving wel eens geconfronteerd met kanker of ben je iemand verloren aan deze ziekte. Je sport met enige regelmaat of wilt juist iets met een doel sportief gaan ondernemen.
Alpe d’HuZes is een sportief crowdfunding evenement om onderzoek te financieren om kanker te bestrijden. Waarom zou je deze zaken dan niet, samen met andere combineren.
Samen iets doen voor de ziekte van een ander. Die ander? Misschien een familielid, een kennis, vriend of vriendin of juist voor iemand die een ander kent met deze ziekte. We hebben het over kanker, in welke vorm dan ook. ‘