Nieuwsarchief‎ > ‎Archief‎ > ‎

Stichting 'Vrienden van Dichtbij' ontvangt een cheque van De Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs

De Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs maakt deel uit van de Nederlandse Tafelronde en van de International Round Table. De Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs is officieel bevoegd tot de inzameling van gelden ten behoeve van goede doelen.
Elk jaar steunt de Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs meerdere maatschappelijke doelen, door middel van de persoonlijke inzet van de leden en door inzameling van geld. Dit is één van de belangrijkste taken van de Ronde Tafel. Daarnaast wordt veel waarde gehecht aan ‘vriendschap’ op persoonlijk niveau en op begrip en respect voor verschillende culturen in binnen- en buitenland. Dat is vastgelegd in de statuten van de landelijke organisatie waar de Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs deel van uitmaakt.
 
Stichting 'Vrienden van Dichtbij' is één van de drie gelukkige goede doelen geweest die in 2012 is geselecteerd door De Ronde Tafel 136 Berkel en Rodenrijs om in aanmerking te komen voor een geldbedrag. Op zaterdag 17 maart jl. vond, tijdens een benefietfeest, de officiële uitreiking van de cheques plaats.
Comments